Prijava


Pozabljeno geslo?
Registracija

47. Teden cvička v Trebnjem

Letošnji, že 47. teden cvička bo ponovno v Trebnjem. Takšna je bila odločitev Zveze društev vinogradnikov Dolenjske, pri tem so nas soglasno podprla tri trebanjska vinogradniška društva (Čatež, Lisec–Dobrnič in Trebnje) in trebanjska občina.

Glavnina dogodkov bo potekala od petka, 24., do nedelje, 26. maja, v celotnem okviru projekta pa bodo organizirane še različne druge spremljajoče aktivnosti.

Pri letošnjem Tednu cvička se povezujemo z izvajalci projekta "Dobrote Dolenjske". Za vinogradništvo želimo navdušiti mlade, ohraniti vinorodne gorice na Dolenjskem, poživiti krajevni utrip in predstaviti tako Trebnje kot širšo Dolenjsko.

Pred prireditvijo bo tradicionalno potekalo ocenjevanje vin, pri katerem bodo sodelovala vinogradniška društva, včlanjena v ZDVD. Ocenjevanje bo potekalo od 15. do 17. aprila, ko bo znan tudi novi kralj cvička. Ta bo svoje poslanstvo pričel po kronanju na svečani otvoritvi, v petek 24. maja. Ob tem bo proglašen tudi novi ambasador cvička, v soboto, 25. maja pa bomo izbrali še novo cvičkovo princeso.

Kot vsako leto, se bomo tudi letos imeli lepo, zato dobrodošli na 47. Tednu cvička.

Zveze društev vinogradnikov Dolenjske (ZDVD)


Prijavite se na novice

Se želite odjaviti?
Izdelava in trženje: Madison Systems 2011




O portalu
Kontakt
Pogoji uporabe | O piškotkih
Cenik oglaševanja
Vreme

Opozorilo

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke".
Kaj so piškotki in katere uporabljamo preberite tukaj.
Ali dovolite shranjevanje piškotkov na vaš računalnik?

Vaša izbira se bo shranila na vaš računalnik.