Na osončenih legah Trške gore na 5 hektarih s sodobno vinogradniško opremo in na okolju prijazen način pridelujemo kakovostno in zdravstveno neoporečno grozdje, kar velja tudi za izbrane okoliške vinogradnike, s katerimi poslovno sodelujemo. Tehnologija predelave grozdja in donegovanja mošta v vino sledi novim zahtevam stroke in željam potrošnikov. Zmogljivost Vinske kleti Bajnof je 180.000 litrov, in to v cisternah iz nerjavne pločevine in hrastovih sodih. Imamo sodobno polnilno linijo, primerne skladiščne prostore in priročen laboratorij.
Na Bajnofu pridelujemo pestro paleto vin. Seveda je naše prvo vino cviček, ki mu delajo družbo cvičkova in trškogorska penina, modra frankinja; od belih pa trškogorsko belo (zvrst šardoneja, kernerja, sivega pinoja in laškega rizlinga), laški rizling, kerner in predikatna vina.
Prijavite se na noviceSe želite odjaviti? |
O portalu Kontakt Pogoji uporabe | O piškotkih Cenik oglaševanja |
Vreme |